Η Εταιρεία

         Μιχάλης Πολύζος & Ειρήνη Πολύζου Ο.Ε

Ιδρύθηκε το 2011 και αποτελεί την συνέχεια της ατομικής επιχείρησης του Νικολάου Πολύζου, όπου μαζί με      την Γεωργία Πολύζου  ξεκίνησαν τις δραστηριότητες της το 1994.

Κάνοντας αργά και σταθερά βήματα αναπτυσσόμαστε διαρκώς δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.
Το αντικείμενο των εργασιών της εταιρείας μας είναι το εμπόριο μηχανολογικού και δομικού εξοπλισμού για την κατασκευή και την βελτίωση παντός είδους εφαρμογής που αφορά το σπίτι και την βιομηχανία.

Η εταιρεία μας απαρτίζεται από τον Μιχάλη Πολύζο, μηχανολόγο μηχανικό τεχνολογικής εκπαίδευσης και την Ειρήνη Πολύζου.

Στόχος  μας είναι η προμήθεια με αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα, από την Ελλάδα και όλον τον κόσμο, τους πελάτες μας, ώστε να καλύψουμε την κάθε τους απαίτηση και να δημιουργήσουμε εφαρμογές οι οποίες να έχουν την σωστή αναλογία ποιότητας και τιμής.

Η εταιρεία μας ευχαριστεί όλους τους τεχνικούς, τους μηχανικούς, τις βιομηχανίες και τους ιδιώτες που προμηθεύουμε όλα αυτά τα χρόνια με τα προϊόντα μας για την συμβολή τους στην ανοδική μας πορεία και σας υποσχόμαστε την βελτίωση των υπηρεσιών μας ώστε να έχετε έναν δυνατό σύμμαχο στις καθημερινές σας ασχολίες…